Babagan Kita

RUIAN ZHANGSHIWUJIN HARDWARE CO., LTD

Kami ahli produksi produksi aksesoris tembaga, seng lan aksesoris barang pirang-pirang taun suwene. produk kita kanthi kerajinan sing apik banget, desain elegan lan perasaan tangan sing kepenak, sebabe dheweke ditabuh karo pelanggan.

Peralatan Produksi

Jeneng
Ora
Kuantitas
CNC Lathe CJ0625A
10
Mesin Pengeboran SWJ-12A 6
Mesin Nglereni Ora Ana Informasi
4
Mesin Pencet Ora Ana Informasi
3
Mesin Casting Tekanan. YUSHENG
6
Mesin Pencet Inclinable siji-jinis.
J123-15
3

Kapasitas Produksi Tahunan

Jeneng Produk
Kapasitas Line Produksi
Unit Asli Diprodhuksi (Taun Sadurunge)
Nangani Pintu
250.000 Potong Saben Sasi
3.000.000 Potongan
Kunci Pintu
10,000 Potong Saben Sasi
120.000 Potongan
Pintu Door
10,000 Potong Saben Sasi
120.000 Potongan
Door Hinge
10,000 Potong Saben Sasi
120.000 Potongan
Pancing
50,000 Potong Saben Sasi
6.00,000 Potongan

Aliran Produksi

Sertifikasi Produksi