Hubungi Kita

RUIAN ZHANGSHI HARDWARE CO., LTD

Alamat

2F, bangunan D, Fase Pertama, Zona Perumahan Village huayuandi, Pekan Taoshan, Ruian City, Wenzhou City, Zhejiang Province, China

Telpon

Penjualan: 0086-18969787871

Dhukungan: 0086- (0) 577-65962238

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita