Perabot Hardware Eropa Antique Kuningan Hotel Inten Lantai kunci Kunci Pengendali Kunci Eropa

Keterangan Singkat:


  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set
  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set
  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set
  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set
  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set
  • European Style Home Hardware Furniture Antique Brass Hotel Interior Door Mortise Key Lock Lever Handle Set

Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Ngendali Pintu & Jendela
Waranti:
1 YEAR
Layanan sawise adol:
Bali lan Ganti
Kemampuan Solusi Proyek:
desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek, Salib Kategori Gabungan
Aplikasi:
Hotel, Villa, Pangsapuri, Gedung Kantor, Mal, Supermarket
Gaya Desain:
Modern
Dianggo:
DOOR
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
KOPPALIF
Nomer Model:
907-B
Jeneng:
Werna:
tembaga / kopi balck / gangsa / Grey
Bahan:
kuningan
Bobot:
0,98kg
Apa jinis lawang:
Lawang kayu, lawang geni, Pintu baja
Spesifikasi ring pamisah:
55 * 5 * 9MM
Ukuran Ngalahake:
130 * 30 * 60mm
Pusat ing tengah:
58MM utawa 72MM

Kemasan & Pengiriman

Jual Unit
Barang siji
Ukuran paket siji:
57X30X21 cm
Bobot kasar tunggal:
12,500 kg
Jinis Paket:
Pembungkusan bisa adhedhasar syarat khusus pelanggan

Wektu timbal :
Jumlah (Sets) 1 - 5 6 - 50 > 50
Est. Wektu (dina) 15 30 Rundingan

Sampeyan kene: Ngarep >> Katalog Produk >>Pintu Lever Ngalahake

Perabot Hardware Perabot Eropa Antik Kuningan Hotel Inten Mortise Key Lock Lever Handle Set

Katrangan Product



Jeneng merek  KOPPALIF Bobot  0,98kg
Jeneng Produk Kunci kunci kunci Spesifikasi ring pamisah  55 * 5 * 9MM

Bahan Utama

Kuningan Ukuran tangan 135 * 30 * 60mm
Werna Produk tembaga / kopi balck / gangsa / Grey Scope aplikasi  Pintu kayu, lawang geni, Pintu baja dll ..

 




Skenario aplikasi


Produk sing gegandhengan



Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngeklik "Kirim" kanggo Hubungi kita.


Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngunjungi situs web: https: //koppalive.en.alibaba.com

Informasi Perusahaan




Kemasan & Pengiriman


FAQ

 

· Q1: Sampeyan dadi pabrik utawa perusahaan dagang?
   A: Kita minangka pabrik, bisa njamin rega regane sepisan, murah banget lan kompetitif.

· Q2: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
   A: Kabeh produk bakal 100% dicenthang sadurunge kiriman.

· Q3: Nalika bisa entuk rega?
   A: Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon.

· Q4: Kepiye carane bisa njupuk conto?
   A: Sampel gratis, sampeyan mbayar biaya kiriman.

· Q5: Apa rega pengiriman?
   A: Gumantung saka port pangiriman, rega beda-beda gumantung.

Hubungi kita

 

Long term kerjasama yaiku ngoyak,

nyoba supaya saben pelanggan dadi pelanggan lawas.

Mugi rumangsa bebas Hubungi kita ! 

                                                                                                      –KOPPALIF

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita