Tekstur Knurled T Bar Kamar Tidur Ngalahake Narik Solid Kuningan Kabinet Ngalahake Pintu

Keterangan Singkat:


  • Knurled Texture T Bar Bedroom Cupboard Handle Pull Solid Brass Cabinet Door Handles
  • Knurled Texture T Bar Bedroom Cupboard Handle Pull Solid Brass Cabinet Door Handles
  • Knurled Texture T Bar Bedroom Cupboard Handle Pull Solid Brass Cabinet Door Handles
  • Knurled Texture T Bar Bedroom Cupboard Handle Pull Solid Brass Cabinet Door Handles

Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Ngalahake Furnitur & Knob, Handler & Knob, gagang klasik entheng
Paket layang:
Y
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
KOPPALIF
Nomer Model:
6130-T
Bahan:
Kuningan
Dianggo:
Kabinet, DRAWER, Pakaian, Almari, Cupboard
Jeneng:
gagang narik gagang
Aplikasi:
Perabot Omah
Fungsi:
push & narik
Jampi:
96, 128
Bobot:
S 60G T 65G 96 170G 128 220G
Werna:
matt-ireng utawa disesuaikan
Keuntungan:
Proses elektrroplasi multi-lapisan, anti-oksidasi, anti karat
Ukuran:
S: 30 * 50, T: 50 * 13 * 32, 96: 185 * 13 * 32,128: 215 * 13 * 32

Kemasan & Pengiriman

Jual Unit
Barang siji
Ukuran paket siji:
52X30X21 cm
Bobot kasar tunggal:
32,500 kg
Jinis Paket:
18.5 * 15 * 10CM / BOX 1PCS ing tas PE, 30pcs ing siji kothak, 10 kothak ing siji karton

Wektu timbal :
Quantity (Potongan) 1 - 400 > 400
Est. Wektu (dina) 15 Rundingan

Sampeyan kene: Ngarep >> Katalog Produk >> Kabinet / Ngalahake Perabotan

Tekstur Knurled T Bar Kamar Tidur Ngalahake Narik Solid Kuningan Kabinet Ngalahake Pintu

Katrangan Product



Jeneng merek  KOPPALIF Model   6130-T
Jeneng Produk  Ngalahake Art & Knob Bobot

  S 60G T 65G

  96 170G 128 220G

Bahan Utama

 Kuningan
Ukuran tangan   Waca Gambar Parameter
Panganggone

 Kabinet, Laci, Pakaian, Almari

Aplikasi   Home,Office, Vgerah    Mkabeh, Womah




Skenario aplikasi


Produk sing gegandhengan


 


Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngeklik "Kirim" kanggo Hubungi kita.


Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngunjungi situs web: https: //koppalive.en.alibaba.com

Informasi Perusahaan


Kemasan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Sampeyan dadi pabrik utawa perusahaan dagang?
   A: Kita minangka pabrik, bisa njamin rega regane sepisan, murah banget lan kompetitif.

· Q2: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
   A: Kabeh produk bakal 100% dicenthang sadurunge kiriman.

· Q3: Nalika bisa entuk rega?
   A: Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon.

· Q4: Kepiye carane bisa njupuk conto?
   A: Sampel gratis, sampeyan mung mbayar biaya pangiriman.

· Q5: Apa rega pengiriman?
   A: Gumantung ing port pangiriman, rega beda-beda gumantung.

Hubungi kita

 

Long term kerjasama yaiku ngoyak,

nyoba supaya saben pelanggan dadi pelanggan lawas.

Mugi rumangsa bebas Hubungi kita ! 

                                                                                                      –KOPPALIF

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita