KOPPALIVE Perabot Hardware Perabot Lantai Apik Kabinet Dapur Kabinet Kabinet Ngalahake

Keterangan Singkat:


  • KOPPALIVE Custom Furniture Hardware Solid Brass Good Kitchen Cabinet Cupboard Drawer Pulls Handle
  • KOPPALIVE Custom Furniture Hardware Solid Brass Good Kitchen Cabinet Cupboard Drawer Pulls Handle
  • KOPPALIVE Custom Furniture Hardware Solid Brass Good Kitchen Cabinet Cupboard Drawer Pulls Handle
  • KOPPALIVE Custom Furniture Hardware Solid Brass Good Kitchen Cabinet Cupboard Drawer Pulls Handle
  • KOPPALIVE Custom Furniture Hardware Solid Brass Good Kitchen Cabinet Cupboard Drawer Pulls Handle
  • KOPPALIVE Custom Furniture Hardware Solid Brass Good Kitchen Cabinet Cupboard Drawer Pulls Handle

Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Ngalahake & Knob, Handler & Knob, gagang klasik entheng
Paket layang:
Y
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
KOPPALIF
Nomer Model:
6096
Bahan:
kuningan
Dianggo:
Kabinet, DRAWER, Pakaian, Almari, Cupboard, Kabeh jinis laci
Jeneng:
gagang perabot
Aplikasi:
Perabot Omah
Fungsi:
push & narik
Jarak Lubang:
96,128
Ukuran:
96: 124 * 14 * 26, 128: 156 * 14 * 26
Bobot:
79, 93
Werna:
Rose Gold, Matt ireng, Kuningan, Nickel Brush utawa disesuaikan
Keuntungan:
Proses elektrroplasi multi-lapisan, anti-oksidasi, anti karat
Kemampuan Penyetor
300000 Potongan / Potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Pembungkusan bisa adhedhasar syarat khusus pelanggan
Port
Ningbo utawa Shanghai

Wektu timbal :
Quantity (Potongan) 1 - 3000 > 3000
Est. Wektu (dina) 25 Rundingan

Sampeyan kene: Ngarep >> Katalog Produk >> Kabinet / Ngalahake Perabotan 

KOPPALIVE Perabot Hardware Perabot Lantai Apik Kabinet Dapur Kabinet Kabinet Ngalahake

Katrangan Product



Jeneng merek  KOPPALIF Model   6096
Jeneng Produk  Ngalahake Art & Knob Bobot  79g / 93g

Bahan Utama

 Kuningan
Ukuran tangan   Waca Gambar Parameter
Panganggone

 Kabinet, Laci, Pakaian, Almari

Aplikasi   Home,Office, Vgerah    Mkabeh, Womah




Skenario aplikasi


Produk sing gegandhengan


 


Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngeklik "Kirim" kanggo Hubungi kita.


Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngunjungi situs web: https: //koppalive.en.alibaba.com

Informasi Perusahaan


Kemasan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Sampeyan dadi pabrik utawa perusahaan dagang?
   A: Kita minangka pabrik, bisa njamin rega regane sepisan, murah banget lan kompetitif.

· Q2: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
   A: Kabeh produk bakal 100% dicenthang sadurunge kiriman.

· Q3: Nalika bisa entuk rega?
   A: Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon.

· Q4: Kepiye carane bisa njupuk conto?
   A: Sampel gratis, sampeyan mung mbayar biaya pangiriman.

· Q5: Apa rega pengiriman?
   A: Gumantung ing port pangiriman, rega beda-beda gumantung.

Hubungi kita

 

Long term kerjasama yaiku ngoyak,

nyoba supaya saben pelanggan dadi pelanggan lawas.

Mugi rumangsa bebas Hubungi kita ! 

                                                                                                      –KOPPALIF

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita