Promosi KOPPALIF Desain Kamar Modern Kamar Tangan Perabot Kayu Kabinet Kuningan Ngalahake Pull

Keterangan Singkat:


  • KOPPALIVE Promotion Luxury Modern Design Bedroom Copper Furniture Cabinet Brass Pull Handles
  • KOPPALIVE Promotion Luxury Modern Design Bedroom Copper Furniture Cabinet Brass Pull Handles
  • KOPPALIVE Promotion Luxury Modern Design Bedroom Copper Furniture Cabinet Brass Pull Handles

Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Ngalahake Furnitur & Knob, Handler & Knob, gagang klasik entheng
Paket layang:
Y
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
KOPPALIF
Nomer Model:
6091
Bahan:
Kuningan
Dianggo:
Kabinet, DRAWER, Pakaian, Almari, Cupboard, Kabeh jinis laci, lemari, lemari
Jeneng:
gagang narik gagang
Aplikasi:
Perabot Omah
Fungsi:
push & narik
Jampi:
96 128
Ukuran:
50 * 33 * 10, 142 * 33 * 10, 174 * 33 * 10, 208 * 33 * 10
Bobot:
52, 142, 171, 202
Werna:
KANGGO BUNGA BRONZE
Keuntungan:
Proses elektrroplasi multi-lapisan, anti-oksidasi, anti karat
Kemampuan Penyetor
300000 Potongan / Potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Pembungkusan bisa adhedhasar syarat khusus pelanggan
Port
Ningbo utawa Shanghai

Wektu timbal :
Quantity (Potongan) 1 - 3000 > 3000
Est. Wektu (dina) 25 Rundingan

Sampeyan kene: Ngarep >> Katalog Produk >> Kabinet / Ngalahake Perabotan 

Promosi KOPPALIF Desain Kamar Modern Kamar Tangan Perabot Kayu Kabinet Kuningan Ngalahake Pull

Katrangan Product



Jeneng merek  KOPPALIF Model   6091
Jeneng Produk  Ngalahake Art & Knob Bobot   52, 142, 171, 202

Bahan Utama

 Kuningan
Ukuran tangan   Waca Gambar Parameter
Panganggone

 Kabinet, Laci, Pakaian, Almari

Aplikasi   Home,Office, Vgerah    Mkabeh, Womah

 




Skenario aplikasi


Produk sing gegandhengan


 


Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngeklik "Kirim" kanggo Hubungi kita.


Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngunjungi situs web: https: //koppalive.en.alibaba.com

Informasi Perusahaan




Kemasan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Sampeyan dadi pabrik utawa perusahaan dagang?
   A: Kita minangka pabrik, bisa njamin rega regane sepisan, murah banget lan kompetitif.

· Q2: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
   A: Kabeh produk bakal 100% dicenthang sadurunge kiriman.

· Q3: Nalika bisa entuk rega?
   A: Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon.

· Q4: Kepiye carane bisa njupuk conto?
   A: Sampel gratis, sampeyan mung mbayar biaya pangiriman.

· Q5: Apa rega pengiriman?
   A: Gumantung ing port pangiriman, rega beda-beda gumantung.

Hubungi kita

 

Long term kerjasama yaiku ngoyak,

nyoba supaya saben pelanggan dadi pelanggan lawas.

Mugi rumangsa bebas Hubungi kita ! 

                                                                                                      –KOPPALIF

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita