KOPPALIF Gaya modern seng seng gunakake interior interior lever ngalahake kunci kunci kanggo lawang kayu

Keterangan Singkat:


  • KOPPALIVE Simple modern style zinc alloy interior door lever handles lock set for wooden door
  • KOPPALIVE Simple modern style zinc alloy interior door lever handles lock set for wooden door
  • KOPPALIVE Simple modern style zinc alloy interior door lever handles lock set for wooden door
  • KOPPALIVE Simple modern style zinc alloy interior door lever handles lock set for wooden door
  • KOPPALIVE Simple modern style zinc alloy interior door lever handles lock set for wooden door
  • KOPPALIVE Simple modern style zinc alloy interior door lever handles lock set for wooden door

Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Ngendali Pintu & Jendela
Waranti:
1 YEAR
Layanan sawise adol:
Bali lan Ganti
Kemampuan Solusi Proyek:
desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek, Salib Kategori Gabungan
Aplikasi:
Hotel, Villa, Pangsapuri, Gedung Kantor, Mal, Supermarket
Gaya Desain:
Modern
Dianggo:
DOOR
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
KOPPALIF
Nomer Model:
Z901-B2
Jeneng:
gagang lawang ing mawar
Werna:
Ireng, Emas, Nikel; Padhang Chrome, Matt AB utawa disesuaikan
Bahan:
Zinc Alloy
Bobot:
618G
Pangobatan lumahing:
elektronir / lukisan
Keuntungan:
Proses elektrroplasi multi-lapisan, anti-oksidasi, anti karat
Apa jinis lawang:
kabeh jinis lawang kayu
Ukuran gagang:
125 * 22 * ​​60mm
Ukuran bunder pamisah:
52 * 52 * 10mm
Kemampuan Penyetor
10000 Set / Sets saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1 disetel ing 1 kothak putih, 10 kothak ing 1 karton
Port
Ningbo utawa Shanghai

Wektu timbal :
Jumlah (Sets) 1 - 200 201 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 15 35 Rundingan

Sampeyan kene: Ngarep >> Katalog Produk >>Pintu Lever Ngalahake

KOPPALIF Gaya modern seng seng gunakake interior interior lever ngalahake kunci kunci kanggo lawang kayu

Katrangan Product



Jeneng merek  KOPPALIF Ketebalan lawang  35-50mm
Jeneng Produk  Nangani lawang Pangobatan lumahing  Elektroplek / Lukisan

Bahan Utama

 Zinc Alloy
Ukuran tangan  Waca Gambar Parameter
Werna Produk

Ireng Sapu
Emas Garang
Nikel Disapu
Padhang Chrome
Matt AB
  utawa disesuaikan

Scope aplikasi  Kabeh jinis lawang kayu

 





Skenario aplikasi


Produk sing gegandhengan



Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngeklik "Kirim" kanggo Hubungi kita.


Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngunjungi situs web: https: //koppalive.en.alibaba.com

Informasi Perusahaan





Kemasan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Sampeyan dadi pabrik utawa perusahaan dagang?
   A: Kita minangka pabrik, bisa njamin rega regane sepisan, murah banget lan kompetitif.

· Q2: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
   A: Kabeh produk bakal 100% dicenthang sadurunge kiriman.

· Q3: Nalika bisa entuk rega?
   A: Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon.

· Q4: Kepiye carane bisa njupuk conto?
   A: Sampel gratis, sampeyan mung mbayar biaya pangiriman.

· Q5: Apa rega pengiriman?
   A: Gumantung ing port pangiriman, rega beda-beda gumantung.

Hubungi kita

 

Long term kerjasama yaiku ngoyak,

nyoba supaya saben pelanggan dadi pelanggan lawas.

Mugi rumangsa bebas Hubungi kita ! 

                                                                                                      –KOPPALIF

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita