Desain modern desain lawang logam magnet kuat kanthi tembaga kuat

Keterangan Singkat:


  • Modern design custom unique brass powerful magnetic metal door stopper
  • Modern design custom unique brass powerful magnetic metal door stopper

Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Waranti:
1 YEAR
Layanan sawise adol:
Bali lan Ganti
Kemampuan Solusi Proyek:
desain grafis, desain model 3D, solusi total kanggo proyek, Salib Kategori Gabungan
Aplikasi:
Hotel, Villa, Pangsapuri, Gedung Kantor, Rumah Sakit, Sekolah, Mal, Perabot Omah
Gaya Desain:
Modern
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
Koppalive
Nomer Model:
7007
Jinis:
Pintu Kuningan mandheg
Jeneng:
Titipan lawang
Bahan:
Kuningan
Werna:
BN / AC / AB / Tembaga
Ukuran:
44 * 64
Bobot:
122
Apa jinis lawang:
Lawang kayu, lawang logam
Pangobatan lumahing:
Rampung rampung kasedhiya
Dianggo:
Pintu mandheg
Kemampuan Penyetor
100000 Set / Sets saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Pembungkusan bisa adhedhasar syarat khusus pelanggan
Port
Ningbo utawa Shanghai

Wektu timbal :
Jumlah (Sets) 1 - 1000 > 1000
Est. Wektu (dina) 30 Rundingan

Sampeyan kene: Ngarep >> Katalog Produk >>Pintu Door

Desain modern desain lawang logam magnet kuat kanthi tembaga kuat

Katrangan Product



Jeneng merek  KOPPALIF Model   7007
Jeneng Produk  Titipan lawang Bobot   122 g

Bahan Utama

 Kuningan
Ukuran tangan   Waca Gambar Parameter
Panganggone

 Sambungan Pintu lan Gapura

Aplikasi   Home,Office, Vgerah    Mkabeh, Womah



Skenario aplikasi


Produk sing gegandhengan



Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngeklik "Kirim" kanggo Hubungi kita.


Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngunjungi situs web: https: //koppalive.en.alibaba.com

Informasi Perusahaan




Kemasan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Sampeyan dadi pabrik utawa perusahaan dagang?
   A: Kita minangka pabrik, bisa njamin rega regane sepisan, murah banget lan kompetitif.

· Q2: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
   A: Kabeh produk bakal 100% dicenthang sadurunge kiriman.

· Q3: Nalika bisa entuk rega?
   A: Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon.

· Q4: Kepiye carane bisa njupuk conto?
   A: Sampel gratis, sampeyan mung mbayar biaya pangiriman.

· Q5: Apa rega pengiriman?
   A: Gumantung ing port pangiriman, rega beda-beda gumantung.

Hubungi kita

 

Long term kerjasama yaiku ngoyak,

nyoba supaya saben pelanggan dadi pelanggan lawas.

Mugi rumangsa bebas Hubungi kita ! 

                                                                                                      –KOPPALIF

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita