Multifunction kamar turu hardware Rustic coat hook rack kuningan sandhangan gantung kanggo tembok

Keterangan Singkat:


  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall
  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall
  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall
  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall
  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall
  • Multifunction bedroom hardware rustic coat hook rack brass clothes hanging for wall

Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Klambi & Ril
Jinis pola
Ora ana
Ora Ana pancing:
1
Gunakake:
Sandhangan
Fitur:
Lestari, Simpenan
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
Koppalive
Nomer Model:
8006-L
Desain fungsi:
fungsi multifungsi
Toleransi dimensi:
<±1mm(含)
<± 1mm ​​(含)
Jeneng:
Tembok Pancing Kuningan
Aplikasi:
Perabot Omah
Fungsi:
Pegangan Sandhangan Dinding Gunung
Gaya:
Morden Sederhana
Ukuran:
54 * 30
Bobot:
72.0g
Werna:
Rose Gold, Matt ireng, Kuningan, Nickel Brush utawa disesuaikan
Keuntungan:
Proses elektrroplasi multi-lapisan, anti-oksidasi, anti karat
Sandhangan
Dianggo:
Kuningan
Bahan:
Kemampuan Penyetor
300000 Potongan / Potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Rincian Paket1) 1 pc nangani tas busa sing alus banjur ing 1 polybag2) 25 pcs nangani ing 1 kothak putih jero 3) kanthi ngawut-awut 2 M4 disegel ing polybag sisih4) 8-10 kothak ing 1 masteron karton5) Tandha kiriman dicithak ing karton master utawa stiker tandha sing dipasang ing karton master) Kasedhiya paket sampeyan7) Panyuwunan tambahan kanggo ngemas, biaya tambahan bakal dijaluk kaya kothak warna-warni, kemasan blister, lsp.
Port

Ningbo utawa Shanghai Wektu timbal
: Quantity (Potongan) 1 - 3000
> 3000 25 Est. Wektu (dina)

RundinganSandhangan Hook

Sampeyan kene: Ngarep >> Katalog Produk >>

Multifunction kamar turu hardware Rustic coat hook rack kuningan sandhangan gantung kanggo tembok



Katrangan Product  Jeneng merek  KOPPALIF  Model
  8006-L  Jeneng Produk  Sandhangan Hook   72 Bobot

g

 Kuningan
 Bahan Utama  Ukuran
  54 * 30

 Sandhangan

 Panganggone   AplikasiHome,Office, Vlara,Mkabeh, W

 



omah



Produk sing gegandhengan


Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngeklik "Kirim" kanggo Hubungi kita.

Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngunjungi situs web: https: //koppalive.en.alibaba.com




Informasi Perusahaan


FAQ


 

Kemasan & Pengiriman
· Q1: Sampeyan dadi pabrik utawa perusahaan dagang?

   A: Kita minangka pabrik, bisa njamin rega regane sepisan, murah banget lan kompetitif.
· Q2: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?

   A: Kabeh produk bakal 100% dicenthang sadurunge kiriman.
· Q3: Nalika bisa entuk rega?

   A: Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon.
· Q4: Kepiye carane bisa njupuk conto?

   A: Sampel gratis, sampeyan mung mbayar biaya pangiriman.
· Q5: Apa rega pengiriman?

   A: Gumantung ing port pangiriman, rega beda-beda gumantung.

 

Hubungi kita

Long term kerjasama yaiku ngoyak,

nyoba supaya saben pelanggan dadi pelanggan lawas.   A: Gumantung ing port pangiriman, rega beda-beda gumantung.Mugi rumangsa bebas  

 !

 


  •                                                                                                       –KOPPALIF
  • Kantor Hardware Peralatan Sumbangan Sikat Lever Panganan Ngalahake Babak Rose

  • Pancing Tembok Kanggo Sandhangan