Warta

  • Kunci Pintu ing Lingkungan Udan

    Amarga udan terus, asor hawa bakal dhuwur banget, lan saben pojok omah bisa dadi udan banget. Ing wektu iki, bakal mengaruhi wektu panggunaan kunci lawang. Amarga kualitas kunci hardware apik utawa ora apik, salah sawijining kritéria yaiku tes tes semprotan uyah. Amarga t ...
    Waca liyane
  • Kepiye ngresiki lan disinfektik sajrone lelara

    Penyebaran koronavirus novel abot banget. Dadi, manawa ing omah utawa ing njero ruangan, kanggo ngisolasi penyebaran virus, iki minangka langkah sing paling penting. Nanging kanggo njamin kluwarga, kebersihan pribadi minangka dhasar kanggo ngasingake panyebaran virus. .Thlas, aku bakal mulang sampeyan carane ngresiki ...
    Waca liyane
  • Cara Nggawe Kunci Pintu

    Kunci lawang minangka obyek sing paling kerep ing saben dinane. Akeh wong mikir yen sampeyan tuku kunci ing omah, sampeyan ora perlu njaga nganti rusak. Urip layanan kunci lawang bisa saya tambah kanthi nindakake pangopènan ing pirang-pirang aspek. 1.Lock awak: Minangka pusat ...
    Waca liyane