Aksesoris Perabot Grosir Perabot Grosir Polygon Kuningan lemari Jupuk Kabinet Ngalahake Knobs

Keterangan Singkat:


  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs
  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs
  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs
  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs
  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs
  • Wholesale Furniture Hardware Accessory Polygon Brass Drawer Wardrobe Cabinet Pull Handle Knobs

Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Ngalahake Art & Knob
Paket layang:
Y
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
koppalive
Nomer Model:
6133-L
Bahan:
kuningan
Dianggo:
Kabinet, GOLONG, Pakaian, Almari
Jampi:
SINGEL
Werna:
Matt Brass, ireng kopi, Rose Gold, Nickel Brush
nggunakake:
Kabinet, Laci, Pakaian, lemari klambi
Pangobatan lumahing:
plating listrik
Bobot:
30g / 35g / 55g
Ukuran:
H 23
Kemampuan Penyetor
300000 Potongan / Potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Pembungkusan bisa adhedhasar syarat khusus pelanggan
Port
Ningbo utawa Shanghai

Wektu timbal :
Quantity (Potongan) 1 - 3000 > 3000
Est. Wektu (dina) 25 Rundingan

Sampeyan kene: Ngarep >> Katalog Produk >> Kabinet / Perabot / Pintu Knob

Aksesoris Perabot Grosir Perabot Grosir Polygon Kuningan lemari Jupuk Kabinet Ngalahake Knobs

Katrangan Product



Jeneng merek  KOPPALIF Model   6133-L
Jeneng Produk  Ngalahake Art & Knob Ukuran

  L Ø26.5 S Ø18.5 

  M Ø23.5

Bahan Utama

 Kuningan
Ukuran tangan   Waca Gambar Parameter
Panganggone

 Kabinet, Laci, Pakaian, Almari

Aplikasi   Home,Office, Vgerah    Mkabeh, Womah



 


Produk sing gegandhengan



Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngeklik "Kirim" kanggo Hubungi kita.


Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngunjungi situs web: https: //koppalive.en.alibaba.com

Informasi Perusahaan


Kemasan & Pengiriman


FAQ


 

· Q1: Sampeyan dadi pabrik utawa perusahaan dagang?
   A: Kita minangka pabrik, bisa njamin rega regane sepisan, murah banget lan kompetitif.

· Q2: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
   A: Kabeh produk bakal 100% dicenthang sadurunge kiriman.

· Q3: Nalika bisa entuk rega?
   A: Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon.

· Q4: Kepiye carane bisa njupuk conto?
   A: Sampel gratis, sampeyan mung mbayar biaya pangiriman.

· Q5: Apa rega pengiriman?
   A: Gumantung ing port pangiriman, rega beda-beda gumantung.

Hubungi kita

 

Long term kerjasama yaiku ngoyak,

nyoba supaya saben pelanggan dadi pelanggan lawas.

Mugi rumangsa bebas Hubungi kita ! 

                                                                                                      –KOPPALIF

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita