HOT



HK

PRODUK

Knurled Texture T Bar Bedroom Cupboard Handle Pull Solid Brass Cabinet Door Handles

Tekstur Knurled T Bar Kamar Tidur Ngalahake P ...

Ringkesan Detik Cepet Tipe: Handle & Knob, Handle & Knob, handle classical light Mail pack: Y Tempat Asal: Zhejiang, China Nomer Brand: KOPPALIVE Nomer Model: 6130-T Material: Kuningan Dianggo: ...
KOPPALIVE Promotion Luxury Modern Design Bedroom Copper Furniture Cabinet Brass Pull Handles

Promosi KOPPALIF Promosi Modern Bedroo ...

Ringkesan Detik Cepet Tipe: Handle & Knob, Handle & Knob, handle class light Mail Mail: Y Lokasi Asal: Zhejiang, China Nomer Brand: KOPPALIVE Nomer Model: 6091 Material: Kuningan Dianggo: ...

Profil Perusahaan

Ruian Zhangshi Hardware Co, Ltd

  • 333

Ruian Zhangshi Hardware Co, Ltd diadegaké ing taun 2013, mapan ing Wenzhou, provinsi zhejiang, caket karo Pelabuhan Ningbo & Shanghai. Kita khusus ngasilake macem-macem jinis dekorasi omah, perabotan, aksesoris hardware kabinèt pawon pirang-pirang dekade, kalebu engsel, stopper lawang, tembaga gagang kanthi luwih saka siji yuta output taunan 1 yuta. Kita duwe nomer staf lan manajer Teknis sing luar biasa, lan luwih saka 5 wong desain. Dadi kita nduwe desain produk eksklusif, ngembangake gaya sing unik lan elegan kanggo ngrasakake perasaan tangan pangguna sing nyaman. Kita entuk penghargaan saka para pelanggan saka omah lan ing dhuwur.
Kita nggunakake peralatan presisi cerdas modern, garis produksi otomatis, ngupayakake keunggulan kualitas produk lan proses plating, terus ningkatake proses produksi produksi, proses manufaktur lan nyukupi syarat teknis saka pelanggan global. Kita duwe kauntungan kanggo pangembangan cetakan, proses mesin, proses pangapuran CNC, amarga rega rega murah 3% - 5% tinimbang saingan liyane.

Kita tetep komunikasi efisiensi dhuwur karo klien, terus-terusan njupuk kabutuhan lan saran pelanggan kanggo nambah level lan kualitas layanan, entuk pesenan kanthi kualitas lan jumlah sing apik. Kita entuk sertifikasi evaluasi kapasitas produksi BV, bakal nggedhekake pasar oversea lan kerjasama internasional maneh ing sawetara taun sabanjure. Intine nilai perusahaan kita yaiku "integritas luwih dhisik, kualitas dhisik, customer pisanan, kerjasama win-win", supaya kita bisa terus maju. Janji kanggo klien kita yaiku layanan sing apik, rega kompetitif, ngrampungake tatanan kasebut kanthi berkualitas tinggi.

Projeto

  • /european-style-home-hardware-furniture-antique-brass-hotel-interior-door-mortise-key-lock-lever-handle-set-product/
  • /wholesale-furniture-hardware-accessory-polygon-brass-drawer-wardrobe-cabinet-pull-handle-knobs-product/
  • /koppalive-custom-furniture-hardware-solid-brass-good-kitchen-cabinet-cupboard-drawer-pulls-handle-product/