Perabot koppalive Grosir tugas tanggungan abot sing dilapisi tembaga rong arah engsel lawang kayu

Keterangan Singkat:


  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge
  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge
  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge
  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge
  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge
  • Koppalive furniture hardware wholesale heavy duty folding brass plated two way cabinet wooden door hinge

Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Jinis:
Hinge Perabotan, Tangan Pintu
Paket layang:
Y
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
koppalive
Nomer Model:
7011
Bahan:
kuningan
dawa:
5 * 4 * 4BB / 4 * 4 * 4BB
Bobot:
220g / 285g
tujuan:
sambungan lawang lan gapura
Kemampuan Penyetor
5000 Pasangan / Pasangan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Pembungkusan bisa adhedhasar syarat khusus pelanggan
Port
Ningbo utawa Shanghai

Wektu timbal :
Quantity (Pasangan) 1 - 2000 > 2000
Est. Wektu (dina) 20 Rundingan

Sampeyan kene: Ngarep >> Katalog Produk >>Hinge Kuningan

Perabot koppalive Grosir tugas tanggungan abot sing dilapisi tembaga rong arah engsel lawang kayu

Katrangan Product



 Jeneng merek  KOPPALIF  Model  7011
 Jeneng Produk  Hinges Kuningan  Bobot  220g / 285g

 Bahan Utama

 Kuningan
 Ukuran  5 * 4 * 4BB / 4 * 4 * 4BB 
 Panganggone  Dsambungan oor lan gapura  Scope aplikasi  Pintu, Jendela, Cupboard




Skenario aplikasi


Produk sing gegandhengan



Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngeklik "Kirim" kanggo Hubungi kita.


Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngunjungi situs web: https: //koppalive.en.alibaba.com

Informasi Perusahaan




Kemasan & Pengiriman


FAQ

 

· Q1: Sampeyan dadi pabrik utawa perusahaan dagang?
   A: Kita minangka pabrik, bisa njamin rega regane sepisan, murah banget lan kompetitif.

· Q2: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
   A: Kabeh produk bakal 100% dicenthang sadurunge kiriman.

· Q3: Nalika bisa entuk rega?
   A: Biasane kita ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon.

· Q4: Kepiye carane bisa njupuk conto?
   A: Sampel gratis, sampeyan mbayar biaya kiriman.

· Q5: Apa rega pengiriman?
   A: Gumantung saka port pangiriman, rega beda-beda gumantung.

Hubungi kita

 

Long term kerjasama yaiku ngoyak,

nyoba supaya saben pelanggan dadi pelanggan lawas.

Mugi rumangsa bebas Hubungi kita ! 

                                                                                                      –KOPPALIF

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita